Reacties van klanten

Het afgelopen jaar heb ik mijn toekomstplan geschreven en ik ben klaar voor mijn carrière switch. Na ruim 15 jaar leerkracht in de bovenbouw te zijn geweest wil ik gaan coachen. Mijn doel is duidelijk en stap voor stap zal het gaan lukken."

Hartelijke groet,
Miep

"Aangezien ikzelf de manier en inhoud van Livinplan zowel plezierig als goed vind, heb ik afgelopen weken twee mensen Livinplan cadeau gedaan".
Hans Ritmeester

Ik heb je video-materiaal bekeken. Ik vind het een goed opgebouwde en rustig gepresenteerde cursus, die m.i. een goede handreiking biedt aan mensen, die niet gewend zijn of behoefte hebben om 'met zichzelf bezig te zijn'. Bovendien vind ik de aanpak en opdrachten zeer origineel. Complimenten!" 
M. van Gerven ( psychiater)

Als trainer en personal coach heb ik de video-sessies van Vincent J mogen bekijken en ben hiervan echt onder de indruk geweest. Het je laten meenemen door de beelden en verhalen geeft inspiratie en doet je eigen wereld vanuit een ander perspectief bekijken. Complimenten voor dit waardevolle on-line-caochprogramma!
Rob Rijk (trainer/coach De Meern)

Ik heb de video's bekeken. Ik was erg nieuwsgierig naar de inhoud en daarin ben ik niet teleurgesteld. Heel interessante thema's en zienswijzen. De keuze van de filmpjes vind ik sterk en de filmpjes zijn technisch goed in elkaar gezet. Ook fijn dat je laat zien hoe dat bij jou persoonlijk werkt. Over het algemeen zoek ik veel te diep terwijl je identiteit vaak heel erg aan de oppervlakte ligt. Hij schijnt eigenlijk als het ware door al je handelen en voorkeuren heen. Ik heb bewondering voor het resultaat dat je bereikt hebt en ik wens je heel veel succes!
Koos van IJssel (Partner de Roo Management en Advies)

"Deze cursus was voor mij een geweldig cadeau. De afgelopen vakantie ben ik vrijwel elke ochtend begonnen het les voor les door te nemen.
Zo, dacht ik regelmatig, dat is een knappe compositie, met een heldere gedachtegang, sterke structuur en rake beelden. Voor mij was bv. een eye-opener: Hoeveel geef jij per maand uit aan eigen ontwikkeling in professionaliteit?
De combinatie van je zichtbaar gesproken woorden en de telkens daarnaast getoonde kernzinnen werken sterk. Je voelt je als cursist aangesproken, je raakt betrokken en je wordt actief. Ook de laatste paar lessen met praktische tips zijn didactisch erg op z'n plek, daar heb je gewoon veel aan. Ik geef het m'n kennissen en vrienden door".
Pieter Tak (docent Breda)

‘Trix: Je hoort bij de gelukkigen om het on-line coachingsprogramma een maand lang gratis uit te proberen. Dat was natuurlijk een prachtige kans om te bezien of dit programma iets toevoegt aan dat wat op het gebied van coaching al op de markt is.
Gelukkig dat ik twee weken vakantie had om alle filmpjes te bekijken en de opdrachten uit te voeren. Vincent van Dam is er geweldig goed in geslaagd om met inspirerende beelden en verhalen je over te halen om in je eigen verhaal te duiken en daar de lessen in te ontdekken.

Heerlijk dat je op je eigen moment gecoacht wordt en dat je het zo vaak kunt herhalen als je dat nodig hebt. Ik heb in elk geval genoten van de zoektocht en geniet nog elke dag van het resultaat dat het me heeft opgeleverd. Inzicht in wie ik ben, wat ik wil bereiken en hoe ik dat kan realiseren.
Trix Stöve (directeur SBO)

"Ik ben groot voorstander van het werken met beeldmateriaal, beelden zeggen immers meer dan 1000 woorden.
Als ik mijn narratieve levensverhaal op papier zou zetten, zou het een visueel palet worden van herinneringen, beelden, fragmenten, foto's en filmpjes. Het is dan ook niet meer dan logisch om zo naar de toekomst te kijken. Met behulp van de video's werk je bewust verder aan je eigen levensscript. Met de komst van digitale boeken en E- readers, kan een E-learning programma zoals "Mijn leven in Balans"niet ontbreken".
Mirjam Zevenboom (Utrecht)
(Werkzaam als trainer/Adviseur en master psychologie student Utwente)

Ik heb Vincent's verwondering leren kennen over het feit dat zoveel mensen zichzelf in de weg staan als het gaat om het realiseren van de eigen levensdoelen. Je eigen leven vormgeven, velen hebben het niet als levenskunst meegekregen vanuit de opvoeding die ze hadden. Welnu deze leraar en levenskunstenaar helpt je, uit eigen, jarenlange ervaring om weer enthousiast te worden voor de eigen dromen en het aan te durven "wensen" te gaan leven. Vincent, je  werk en bezieling hebben mij steeds weer geïnspireerd waarvoor dank! Ik hoop dat met het "Mijn leven in Balans" coachprogramma vele anderen dezelfde impulsen mogen ontvangen!!   
Jan Beirens  (Berlijn)

 "Ik heb al een aantal van de filmpjes bekeken en ik was onder de indruk. Het verhaal is erg interessant en dwingt de kijker tot het stellen van vragen en verschaft interessante inzichten. Ik kan niet wachten om de andere video's te bekijken".
Jeroen (Rotterdam)
 

 

Meer reacties waaronder videoreacties