Welkom in het video overzicht

Hier kun je een keuze maken welke video je wenst te kopen.
Alle video's hebben een korte toelichting tov de inhoud die in dat deel besproken wordt. Maak uw keuze en je wordt automatisch verder geleid naar de betaalpagina.

Livinplan adviseert de video's te bekijken in Firefox (www.getfirefox.com), Safari (www.apple.com/safari) of Google Chrome (www.google.nl/chrome).

De films zijn nog niet te bekijken op een iPad, omdat de iPad geen flash-player ondersteunt.

1. Deel 1

Als je een script wil schrijven moet je weten wat werkt en wat niet werkt. We gaan kijken naar het verleden en hoe het verleden een remmende werking kan hebben op het schrijven van je script. Wat is jouw stuwende, jou drijvende kracht achter hetgeen je wil. We gaan kijken naar het denken en hoe dit een beperkende factor kan zijn op je leven. Tot slot kijken we naar de antwoorden die je diep van binnen kunt vinden. De antwoorden op het schrijven van je script zul je nooit buiten jezelf vinden maar alleen diep van binnen.

2. Deel 2

Je krijgt een voorbeeldfilm te zien. Deze film heb ik gebruikt om mijn leven drastisch te veranderen. Het is een reclamefilm voor mijzelf geweest. Simpel maar doeltreffend. Als je er zelf één kan maken en hem vaak genoeg ziet ga je er naar leven en realiseer je wat je wilt. Hoe je zo’n film kunt maken wordt in deel 17 uitgelegd. We gaan op zoek naar welke woorden, welke beelden, welke muziek je inspireren. Wat zeg je tegen jezelf als je jezelf wil aanmoedigen dat te doen wat je werkelijk wilt. Dit zijn essentiële bouwstenen voor het script dat je gaat schrijven.

3. Deel 3

Durf jij groter te denken? Durf jij jezelf te inspireren om groter te denken? Dit heb je nodig om je script kracht te geven. Ik laat je een emotioneel filmpje zien van een man zonder armen en benen. Hij heeft zijn ideale leven vorm gegeven en is een succesvol voorbeeld van hoe je kunt doorzetten. Ik heb een opdracht voor je waarin ik je vraag om tot de kern van de zaak te komen. Als je alle poespas weg haalt en je komt tot de essentie van jezelf, wat is dat dan? Als je dit weet heb je al de helft gewonnen van waar je heen wilt.
Deel 3 wil je hierin inspireren.

4. Deel 4

Dit deel gaat over de eerste stap naar een leven in balans.
In je leven zijn er vier belangrijke leefgebieden waar je je aandacht op kunt richten.
1. Je werk en geldzaken
2. Al je relaties
3. Tijd voor jezelf en
4. De momenten dat je nadenkt over het leven zelf.
Dit deel gaat over tijd voor jezelf. Hoe wil je dit doen? Hoe wil je dit beschrijven in je eigen script? Neem je wel eens tijd voor jezelf? Geen verplichtingen maar echt dat doen wat jij wilt doen in je vrije tijd. Door gerichte vragen krijg je hier in dit deel snel zicht op.

5. Deel 5

We nemen onder de loep waar jij de hele dag aan loopt te denken. Al die gedachtes roepen gevoelens op en soms heftige gevoelens waardoor je leven een puinhoop kan worden. Als je blijft denken wat je denkt, blijf je doen wat je doet en blijft je ontvangen wat je ontvangt.In je script zul je dus andere dingen moeten gaan denken waardoor je andere dingen gaat doen en waardoor je dat gaat ontvangen wat je werkelijk wilt. In deel 5 gaan we hier specifiek op in. Heb jij wel eens oorlog in je hoofd, aldoor die onrust? Ik heb een krachtige methode voor je om je hoofd tot rust te brengen. Het verhaal van de 1000 spiegels zal je inspireren om met een glimlach in de wereld te staan.

6. Deel 6

Ik neem je graag mee naar de rivier van overvloed. De rivier van overvloed stroomt voor iedereen dus ook voor jou. Waar sta jij ten opzichte van die rivier? Aan de oever met je tenen in het water? Of sta je midden in die rivier? Ik help je om hier meer zicht op te krijgen. Dit wijst je de weg om richting aan je script te geven.
Ik laat je een indrukwekkend filmpje zien van een onzekere, verlegen man die midden in die rivier van overvloed is gaan staan, waardoor zijn droom werkelijkheid werd.

7. Deel 7

In dit deel gaan we opzoek naar jouw essentie, wat je diep van binnen verlangt. Heb jij een rode draad in je leven? Heb je het gevoel dat je een legende leeft of een missie hebt? Kijk je wel eens in je eigen spiegel, naar wat mooi is aan jou? En kijk je wel eens naar dat wat jou klein maakt en minder krachtig? Stap voor stap gaan we op zoek naar jouw kwaliteiten. Dit zijn bouwstenen voor het schrijven van je levenscript.Is het mogelijk om met je essentie te communiceren, zo ja hoe dan?

8. Deel 8.1

Deel 8 bestaat uit 2 delen
8.1 Graag neem ik je mee naar een plek waar je nog nooit bent geweest, om helder te krijgen wat je hier wilt doen. Ik geef je een krachtige oefening om helder te krijgen hoeveel tijd je wilt besteden aan werk in verhouding tot je relaties, vrije tijd en de momenten dat je nadenkt over het leven. Als je werk als een verplichting ervaart, hoe kun je hier dan anders naar kijken. Ik neem je graag mee naar een vrouw die de sleutel voor balans in haar leven heeft gevonden.

9. Deel 8.2

Lang zijn alle opleidingen voor je betaald geweest. We bekijken hoe onafhankelijk jij bent en wilt zijn.Het begrip werknemer verschuift naar arbeidsgever. Wat betekent dat voor jou? Wat is de houding van de nieuwe professional? Ben jij klaar voor een loopbaanswitch. Deze vragen bespreken we in dit deel. We zien hoe een dame heel veel excuses heeft om niet dat te doen wat ze werkelijk wil. Hoe kun je daarmee omgaan? In dit deel komen heldere vragen die je op weg helpen om een helder beeld te krijgen van jouw gewenste werk. Werk dat je vervult en energie geeft.

10. Deel 9

Heb jij zicht op welke rollen je eigenlijk in je leven speelt? Vaak zijn we ons hier helemaal niet van bewust en nemen deze rollen bezit van ons. We denken dat we de rollen zijn. Dit deel neemt je mee in de keuzes die je hierin kunt maken. Je bent niet een rol maar je hebt hem. In je script is het van essentieel belang om hier meer zicht op te hebben zodat je grip hebt op de regie van je eigen leven. Welke invloed hebben de rollen in je leven? We gaan kijken of je deze rollen nog wilt hebben,of dat je andere rollen in je leven wil gaan spelen.

11. Deel 10

Wat houdt je tegen om dat te doen wat je werkelijk wilt?
Iets in ons beschermt ons waardoor we niet gemakkelijk uit het leven stappen waarin we nu zitten. Er verandert niets terwijl je dat wel graag wil. Hoe komt dat precies en hoe kan je hier invloed op uitoefenen en verandering wel bewerkstelligen? Ik neem je mee in het derde deel van “Mijn leven in balans”. Neem je wel eens de tijd om na te denken waar het je allemaal om gaat in dit leven? Dit deel biedt je de mogelijkheid om hier bij stil te staan.

12. Deel 11

Wat is jouw werkelijkheid eigenlijk? Je werkelijkheid is begonnen bij je geboorte en je hebt tot nu toe door allerlei beelden en door de dingen die mensen tegen je gezegd hebben je eigen werkelijkheid opgebouwd. Ben jij in staat om nog andere dingen aan die werkelijkheid toe te voegen? Durf jij anders te gaan denken dan je tot nu toe hebt gedaan? Dit heb je nodig om je levensscript energie te geven. We gaan kijken naar de kracht van de herhaling. De sleutel tot verandering. In een filmpje wordt je meegenomen naar de illusie van je denken. Dit filmpje maakt haarfijn duidelijk dat wij zelf met ons denken onszelf beperken.

13. Deel 12

Ik neem je mee in de wereld van je relaties.
Jij bent de acteur en de regisseur van je eigen leven. Hoe zit dat in de relaties die jij hebt? Wat wil jij eigenlijk met je partner? Niet wat wil je partner met jou, maar wat wil jij? Wanneer ervaar jij die geluksmomenten en ben je innerlijk tevreden en vervuld? Daar gaan we naar op zoek. Niet alleen thuis maar ook bij je vrienden en op je werk.

14. Deel 13

Twee inspirerende onderzoeken over spiegelneuronen en ijskristallen wil ik je meegeven. Beide onderzoeken geven duidelijk aan hoe groot de omgeving van invloed is op jou. Deze wetenschap maakt dat je veel alerter gaat worden op je omgeving en wat je nog toelaat en wat niet meer in je leven. Ben jij wel eens moe zonder dat je weet hoe dat komt? Een krachtige oefening gaat je helpen helder te krijgen wat je energie geeft en wat energie neemt en welke acties je kunt ondernemen om hier meer grip op te krijgen.

15. Deel 14

Het is tijd om je script te schrijven. Pak alle antwoorden die hebt opgeschreven erbij. Ik ga je stap voor stap uitleggen hoe je een werkend levensscript kunt schrijven. Je kunt gemakkelijk een niet werkend script schrijven. Er zijn een aantal voorwaarden waaraan een werkend script moet voldoen. Hier ga ik uitvoerig op in zodat het een succes wordt. Wat geeft 100% resultaat? Bekijk dit deel en je weet het.

16. Deel 15

Je krijgt drie krachtige methoden te zien om je script tot leven te brengen. Met heldere voorbeelden kun je hiermee zelf aan de slag. Inspirerend, leuk en gemakkelijk om te doen.

17. Deel 16

Je krijgt een aantal voorbeelden te zien van een vierde, zeer krachtige methode om je script tot leven te brengen. Bekijk de voorbeelden zodat ze je aanmoedigen om de vierde techniek zelf te gaan toepassen. De kracht zit hem in het zelf gaan doen. Dit deel gaat je hierin helpen.

18. Deel 17

De stap voor stap handleiding gaat je helpen om een reclamefilmpje voor jezelf te maken. Het betreft hier het Windows Movie Maker programma dat meestal op windowscomputers te vinden is.
NIEUW: Uitleg voor mac met het programma IMovie.

Windows live Movie Maker kun je via onderstaande link downloaden:

http://explore.live.com/windows-live-movie-maker?os=other